aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜαργκάσα: «Στην Ομόνοια δεν έχουν καταλάβει τα λάθη που κάνουν»

Μαργκάσα: «Στην Ομόνοια δεν έχουν καταλάβει τα λάθη που κάνουν»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2 ήταν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος μέσος τόνισε το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων εκθείασε τη δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη και υποσχέθηκε ότι στην ομάδα θα παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για την πρώην ομάδα του, Ομόνοια, και τους λόγους που δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της, απάντησε: «Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα αλλά ακόμη δεν έχει καταλάβει τα λάθη που κάνει. Δεν γίνεται η Ομόνοια να αλλάζει 15-17 παίκτες κάθε χρόνο.  Εγώ που ήμουνα επτά χρόνια στην ομάδα, άλλαξαν 7-8 προπονητές και πρόεδροι. Μόνο 4-5 παίχτες παίξαμε πάνω από τρία χρόνια στην Ομόνοια. Μόνο αυτοί ξέρουν καλά τι είναι η Ομόνοια και τι σημαίνει. Είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες που έρχονται να καταλάβουν την πίεση που υπάρχει».

Αν τέθηκε θέμα παραμονής του στην Ομόνοια, αποκάλυψε: «Αρχικά με ήθελε και μετά όχι. Πήγα στην αρχή, έκανα και εξετάσεις για να μείνω. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Βρήκαμε μια λύση και μου είπαν να φύγω».

Για όσα ακούστηκαν για το όνομά του, είπε: «Αυτή είναι μια ρετσινιά που υπάρχει στην Κύπρο. Πάντα κάποιος πρέπει να φταίει. Είναι κουβέντες του καφενέ και του facebook. Εγώ είπα από την αρχή ότι αυτοί δεν είναι Ομονοιάτες. Αν ήξεραν κάτι εναντίον μου έπρεπε να πάνε στην Αστυνομία όπως έκανα και εγώ. Να ανοίξουν για παράδειγμά οι λογαριασμοί μου. Οι Ομονοιάτες νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα αλλά είναι το χειρότερο. Εγώ έφυγα τον Φεβρουάριο μαζί με τους άλλους, αλλά δυστυχώς και πάλι η Ομόνοια έχασε 12 παιχνίδια. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι, έχουμε καλές και κακές μέρες. Δεν είμαστε μηχανές που βάζεις λεφτά παίζεις, δεν βάζεις λεφτά δεν παίζεις. Εγώ ποτέ δεν ήμουνα πληρωμένος στην ώρα μου στην Ομόνοια. Όταν έπαιζα καλά κανένας δεν είπε τίποτα. Τέλειωσε η σεζόν και ήμουνα ο πρώτος σε ασίστ στην Ομόνοια, πως γίνεται αυτό;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ