aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαργκάσα: Οι ελπίδες που… έγιναν θρύψαλα

Μαργκάσα: Οι ελπίδες που… έγιναν θρύψαλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από επταετή παρουσία στο «Ηλίας Πούλλος», ο Ρενάτο Μαργκάσα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ομόνοια όπως έγινε γνωστό χθες (14/6) παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο 32χρονος Πορτογάλος ενημερώθηκε από εκπρόσωπο της εταιρείας ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο και θα πρέπει μέσα στο προσεχές διάστημα να διευθετηθεί συνάντηση για να καταλήξουν στον τρόπο λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Λίγο ή πολύ ήταν αναμενόμενη η πιο πάνω εξέλιξη αφού το γυαλί ράγισε προ πολλού, όταν ο Πέτεφ αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον Μαργκάσα, αλλά και τους Άλεξ Σοάρες και Ραφαέλ Λόπες. Κι ενώ η προηγούμενη διοίκηση είχε αποφασίσει την επάνοδο των δυο τελευταίων, δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο για τον 32χρονο μεσοαμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του Άλεξ Σοάρες

Η απόφαση του συλλόγου στεναχώρησε, όπως πληροφορούμαστε τον Μαργκάσα που ευελπιστούσε πως με τη νέα τάξη πραγμάτων θα συνέχιζε στην Ομόνοια αφού διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο σεζόν. Ωστόσο, οι ελπίδες του κυπριοποιημένου Πορτογάλου, έγιναν… θρύψαλα και η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει εξηγήσεις για το λόγο που λήφθηκε η απόφαση τερματισμού του συμβολαίου.

Την ίδια ώρα, ομάδες που έχουν ήδη επιδείξει ενδιαφέρον για τον Μαργκάσα, παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αναμένουν να λύσει ο ποδοσφαιριστής τη συνεργασία του με την Ομόνοια ώστε να ανοίξει ο δρόμος απόκτησής του. Θα προτιμήσει να συνεχίσει στην Κύπρο, με ομάδες της εξάδας να του έχουν χτυπήσει την πόρτα ή θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού; Το προσεχές διάστημα θα απαντηθεί το ερώτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ