aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜαργκάσα: «Ο καλύτερος τρόπος επιστροφής»

Μαργκάσα: «Ο καλύτερος τρόπος επιστροφής»

Στην Εστορίλ βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα ενόψει του σημερινού φιλικού αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ρενάτο Μαργκάσα επέστρεψε λοιπόν για λίγο στην πατρίδα του και μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας. Η ιστοσελίδα «sabado.pt» φιλοξενεί τις δηλώσεις του.

Αρχικά με αρκετή δόση χιούμορ ο Πορτογάλος μέσος τους είπε: «Επέστρεψα! Πως είστε»;

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι ήδη 9 χρόνια στην Κύπρο. Για πολλά χρόνια σκεφτόμουν πως θα είναι ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψω εδώ. Μου έδωσαν την αναγνώριση που ήθελα. Δούλεψα σκληρά για να είμαι σήμερα εδώ. Είναι ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψω στο κόσμο την αγάπη του προς εμένα».

Για το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάζει από το σημερινό φιλικό, φάνηκε να μην… πτοείται: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου».

Για την επιθυμία του να σκοράρει: «Θέλω ένα φάουλ εκτός περιοχής. Αγωνίζομαι συνήθως λίγο μακριά από το γκολ. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία για ένα γκολ με στημένο».

Με ποιόν ποδοσφαιριστή θα αντάλλαζε φανέλα: «Δεν γνωρίζω, ίσως ζητήσω από τους Νάνι ή Μουτίνιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ