aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαργκάσα: Η δύναμη του κόσμου και του Facebook

Μαργκάσα: Η δύναμη του κόσμου και του Facebook

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ρενάτο Μαργκάσα έδωσε και πήρε αρκετά από την Ομόνοια, έστω κι αν δεν πανηγύρισε πρωτάθλημα. Ήρθε σε δύσκολη εποχή, όμως σήκωσε ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Είμαι σίγουρος ότι, ερχόμενος στην Ομόνοια, προσδοκούσε σε πολύ περισσότερους τίτλους.

Για μια επταετία ο Πορτογάλος μέσος, που απέκτησε και την κυπριακή υπηκοότητα και φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου, ήταν εκ των βασικών στελεχών και βοήθησε από διάφορες θέσεις την ομάδα. Ως ανασταλτικός ή επιτελικός μέσος, αριστερός μπακ ή εξτρέμ και στόπερ. Ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίστηκε ως τζόκερ, πολυεργαλείο και πολυθεσίτης. Ως ποιότητα ποδοσφαιριστή μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος, όμως έχει άλλα στοιχεία που τον συνοδεύουν και τον κάνουν να ξεχωρίζει. Δύναμη, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Παίκτης-ψυχάρα!

Η 21η Φεβρουαρίου 2018 είναι η ημερομηνία που άλλαξε τα πάντα γύρω από τον Μαργκάσα, την παρουσία του στην Ομόνοια και την αντιμετώπιση μεγάλης μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπό του. Ο Πέτεφ, μετά τον αποκλεισμό της Ομόνοιας από τη Δόξα στο Κύπελλο, έθεσε εκτός ομάδας τον Πορτογάλο και τους συμπατριώτες του Άλεξ Σοάρες και Ραφαέλ Λόπες. Ακολούθως και τι δεν ακούστηκε για τον Μαργκάσα!

Διαβάστε επίσης: To νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας και η «κόντρα» με ΑΠΟΕΛ

Κυκλοφόρησαν πολλά και στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια κυρίως μέσω των Social Media. Όλα ως φημολογία αλλά καμιά απόδειξη για το τι καταλογίζεται σε βάρος του 32χρονου ποδοσφαιριστή. Αυτό ήρθε να το ενισχύσει η προηγούμενη διοίκηση με την απόφασή της να επανέλθουν στις προπονήσεις οι δύο άλλοι ποδοσφαιριστές, όχι όμως ο Μαργκάσα. Εκεί «κάηκε» μια και καλή ο Πορτογάλος. Το κλίμα στράφηκε πλήρως σε βάρος του και δεν φάνηκε να υπάρχει επιστροφή και επιβεβαιώθηκε με τη σημερινή απόφαση να τεθεί οριστικά εκτός πλάνου και για τη νέα περίοδο.

Ο Μαργκάσα «τελείωσε» από πολύ πιο πριν. Δεν μπορεί να το δεχθεί ο ποδοσφαιριστής, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, να βρει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη αφού πρώτα λύσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια. Όπως και να το κάνουμε, τον Μαργκάσα τον «έφαγε» μια μερίδα του κόσμου και το Facebook. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Mε τα… χρήματα του Κανού «δεκάρι» με παραστάσεις Πριμέρα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ