aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜαργκάσα: «Άλλαξα ρούχα σε μια καρέκλα και τα άφησα σε μια σπόντα»

Μαργκάσα: «Άλλαξα ρούχα σε μια καρέκλα και τα άφησα σε μια σπόντα»

Ο Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡΤ FM, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πιο κάτω.

Για την πρώτη του προπόνηση: «Ένιωθα πολύ καλά, έχω αρκετούς συμπαίχτες από την Ομόνοια, και άλλους που είχα παίξει όπως τον Αντώνη Γιωργαλλίδη, τον Μυτίδη. Ήταν σαν οικογένεια».

Για το παιχνίδι με την Εσθονία: Πρέπει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, να παίξουμε για την νίκη. Πάμε να νικήσουμε την Εσθονία. Το σημαντικό είναι η πίστη, και εγώ πιστεύω».

Για την Ομόνοια: «Ακόμα δεν είναι αρκετό (η 4η θέση), βλέπουμε την συνέχεια. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τερματίσουμε τρίτοι. Δεν είναι εύκολο, αλλά για να είμαστε σίγουροι. Να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και βλέπουμε. Παίζουμε όλοι μεταξύ μας, όλοι θα χάσουν βαθμούς. Να είμαστε σοβαροί, να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, τα βλέπουμε ως τελικούς. Είμαι τυχερός. Όλη τη ζωή μου ήθελα να παίζω. Κάθε παιχνίδι είναι 90 λεπτά που δεν θα ξαναζήσεις, γι’ αυτό δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω πάντα να κερδίζω».

Για την πρώτη του προπόνηση στη Δόξα πριν από 9 χρόνια: «Δεν ξεχνώ από πού ήρθα (Δόξα), ούτε την πρώτη προπόνηση και με όλο τον σεβασμό στη Δόξα, τότε άλλαξα ρούχα σε μια καρέκλα και τα άφησα σε μια σπόντα, δεν είχαν αποδυτήρια (γέλια). Σίγουρα τώρα η Δόξα έχει καλύτερα αποδυτήρια. Ήμουν 22 χρονών, δεν ήξερα την Κύπρο. Δόξα τω Θεώ που ήρθα, αυτό λέω κάθε μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ