aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜανρίκε: «Θέλουμε γκολ και νίκη με ΑΕΛ, είμαι χαρούμενος με όλα»

Μανρίκε: «Θέλουμε γκολ και νίκη με ΑΕΛ, είμαι χαρούμενος με όλα»

Ο Κριστιάν Μανρίκε, μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της Ομόνοιας (OFCtv), σχολιάζει τον αγώνα με την ΑΕΛ και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Τώρα μας απομένει το παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο θα είναι δύσκολο, όμως πιστεύω είμαστε έτοιμοι και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με το τελευταίο ματς με την Ανόρθωση αλλά και το γεγονός πως χρειάζεται βελτίωση η Ομόνοια στο τελείωμα των φάσεων:

«Πιστεύω πως στο παιχνίδι με την Ανόρθωση φανήκαμε άτυχοι όσο αφορά τα σκοράρισμα και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δουλεύουμε πολύ καλά στο γήπεδο και απλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις».

Για το πώς αισθάνεται στην Κύπρο, την επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του και τον κόσμο, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κύπρο με όλα. Με τον κόσμο, με την ποδοσφαιρική κουλτούρα και γενικά με όλα. Θα συνεχίσω να δουλεύω για το καλό της ομάδας. Ήταν πολύ καλό που αγωνίστηκα στο προηγούμενο παιχνίδι καθώς λόγω του τραυματισμού που είχα απουσίαζα αρκετό καιρό. Δουλεύω πολύ σκληρά όπως πάντα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας ακολουθούν. Να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Σάββατο».

Ο Κριστιάν Μανρίκε σχολιάζει τον αγώνα με την ΑΕΛ from OFCTV on Vimeo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ