aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαλέκκος: «Οι παίκτες της Ομόνοιας κάνουν καλό τον Μπεργκ. Είναι η καλύτερη ομάδα»

Μαλέκκος: «Οι παίκτες της Ομόνοιας κάνουν καλό τον Μπεργκ. Είναι η καλύτερη ομάδα»

Χείμαρρος όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».  Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία και νυν προπονητής ποδοσφαίρου εξέφρασε τις απόψεις του για αρκετά θέματα χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια.

Μίλησε για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ στήνοντας στον τοίχο όσους «πολεμούν» τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, διάλεξε τον αγαπημένο του προπονητή, εξέφρασε παράπονο για τον επί σειρά ετών προπονητή και φίλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε ότι αφορά αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για την ανεργία που βιώνουν αρκετοί πολλοί προπονητές εδώ και ένα χρόνο, το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ομόνοια – Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου.

«H Oμόνοια για μένα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι ανάλογα και το τι παίκτες έχεις. Οι παίκτες της Ομόνοιας έχουν επίπεδο και βγαίνει και καλός ο προπονητής», ήταν το σχετικό σχόλιο και ακολούθως ερωτήθηκε εάν η άποψή του είναι πως οι παίκτες της Ομόνοιας είναι αυτοί που κάνουν καλό τον προπονητή. «Ασφαλέστατα οι παίκτες κάνουν καλό τον Μπεργκ. Οι παίκτες που ήρθαν με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη έχουν πετύχει», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαλέκκος διάλεξε ομάδα για τον επαναληπτικό Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Προσέχεις και εσύ ότι κάποιοι παίκτες της Ομόνοιας παίζουν και για τον προπονητή τους; «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιος που δεν παίζει για την ομάδα και τον προπονητή. Εάν έχεις κόντρα με τον προπονητή πώς να παίξεις μπάλα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ