aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαλέκκος: «Με θυμίζει ο Τζιωνής, μακάρι ο Λοΐζου να μας σβήσει από το χάρτη»

Μαλέκκος: «Με θυμίζει ο Τζιωνής, μακάρι ο Λοΐζου να μας σβήσει από το χάρτη»

Πανάξια πρωταθλήτρια χαρακτήρισε την Ομόνοια ο Κώστας Μαλέκκος. Μιλώντας στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος σχολίασε την δήλωσε του Ανδρέα Μιχαηλίδη για τις ομοιότητες στο παιχνίδι του Λοΐζου Λοΐζου με αυτές του ιδίου και εξέφρασε την άποψη πως εκείνος βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Τζιωνή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θεωρώ ότι είναι πανάξια πρωταθλήτρια, έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η άμυνα που δίνει τίτλους ήταν εκεί, επιθετικά ήταν εκεί. Η μισή Ομόνοια είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, οπόταν πανάξια πήρε τον τίτλο».

Για την αναφορά του Αντρέα Μιχαηλίδη ότι ο Λοΐζου τού θυμίζει τον Μαλέκκο: «Αφού το λέει ο κ. Μιχαηλίδης κάτι πρέπει να ξέρει. Εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε νεαρούς Κύπριους να μπαίνουν όπως μπήκαμε εμείς. Μακάρι να συνεχίσει όπως έχει δείξει και να μας σβήσει από το χάρτη. Έχει όλα τα φόντα. Αρκετοί μου έχουν πει ότι τους θυμίζει εμένα ο μικρός ο Λοΐζου. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Έχει τον τσαμπουκά που πρέπει. Μπήκε σε μικρή ηλικία και στην Εθνική και έδειξε τον τσαμπουκά του και το ταλέντο του. Για μένα αυτός που με θυμίζει είναι ο Τζιωνής. Όταν βλέπω την Ομόνοια, τον νιώθω, ξέρω που θα πάει και αριστερά και δεξιά. Αυτός μου θυμίζει τον εαυτό μου χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ