aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαλέκκος: «Λάθος του Μπεργκ... Πάει καλά ο Παπασταύρου αλλά...»

Μαλέκκος: «Λάθος του Μπεργκ… Πάει καλά ο Παπασταύρου αλλά…»

Για την Ομόνοια και την επιτυχία της στην Ευρώπη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αναφέρθηκε ο Κώστας Μαλέκκος στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι Βάσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου (Podcast Talks).

Ο παλαίμαχος άσος  των πρασίνων και του ΑΠΟΕΛ, μίλησε με αποθεωτικά σχόλια στον πρέδρο της εταιρείας που δημιουργήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για την οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πλαίσια και υποστήριξε ότι την πρώτη στραβή θα αρχίσει ο κόσμος της μουρμούρα όπως κάνουν πάρα πολλοί ΑΠΟΕΛίστες με τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Επίσης είπε ότι ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, έκανε λάθος με την χρησιμοποίηση του Ανδρόνικου Κακουλλή ως βασικού απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας, αφού έμμεσα υποστήριξε πως ο νεαρός επιθετικός προερχόταν από τραυματισμού και ήταν και ο λόγος που έμοιαζε να… ψαχνόταν κάπως.

«Έκανε λάθος ο Μπεργκ με την χρησιμοποίηση του Κακουλλή, όχι γιατί δεν είναι καλός προς Θεού. Έκανε εγχείρηση στο ζυγωματικό από όσο ξέρω. Τον βάζεις με δύο Σέρβους θηρία σίγουρα θα φοβόταν να μην κτυπήσει ξανά. Μπορούσε η Ομόνοια να περάσει και πριν τα πέναλτι», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον Παπασταύρου τόνισε: «Πάει καλά ο Παπασταύρου και είναι δεδομένο. Είναι καιρός του, όμως, θα του αρχίσουν. Να σου πω κάτι γιατί είμαι προχωρημένος. Πόσα εκατομμύρια έπιασε; Σχεδόν 10 και έβαλε 6. Αύριο αν έρθει καμιά αποτυχία, θα αρχίσουν όπως αρχίζουν του Πρόδρομου: “Καλά ρε πως έβαλες εκατομμύρια, αφού έπιασες τα;”. Αλλά έχουν πλήρη οργάνωση τους βλέπω και χαίρομαι. Είναι πιο φίλος μου ο Λουγκρίδης, ανέφερε κάποιος τι έκανε με τους τερματοφύλακες; Δεν είναι τυχαίο αυτό…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ