aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαλέκκος: «Εγκληματίες αν δεν πούμε Λέτσγιακς, την καλύτερη μπάλα η Ομόνοια»

Μαλέκκος: «Εγκληματίες αν δεν πούμε Λέτσγιακς, την καλύτερη μπάλα η Ομόνοια»

Ο Γιαν Λέτσγιακς είναι ο ποδοσφαιριστής από το φετινό πρωτάθλημα που ξεχωρίζει ο Κώστας Μαλέκκος. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής ήταν καλεσμένος των Βάσσου Ηλιάδη και Μάεριου Νεοφύτου στη διαδικτυακή εκπομπή «Podcast Talks».

Σε ερώτηση για την ομάδα που θεωρεί καλύτερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει την Ομόνοια. «Κακά τα ψέματα το πιο καλό ποδόσφαιρο μέχρι αυτή την στιγμή που μιλούμε το βλέπουμε από την Ομόνοια», είπε και υπογράμμισε ότι δεν δίνει σε καμία από τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο. «Είναι τόσο μικρές οι διαφορές που θεωρώ ότι όταν μπουν στα πλέι οφ έχουν και οι τέσσερις τις ίδιες πιθανότητες για μένα».

Όσο για τον ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει από το φετινό πρωτάθλημα η απάντηση είχε και πάλι πράσινο χρώμα. «Εάν δεν πούμε τον Λέτσγιακς της Ομόνοιας είμαστε εγκληματίες. Ο άνθρωπος κάνει μία χρονιά απίστευτη. Αυτό που βλέπω εγώ θα το πω και δεν με νοιάζει ότι και αν πουν: Μα τούτοι οι προπονητές ακόμα δεν κατάλαβαν πως αριστερά πρέπει να τον μαρκάρουν; Τον έπαιξα πολύ καλά ο Φιλιώτης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Με τη Σαλαμίνα πάλι τα ίδια, με τη Δόξα ήταν μόνος του τέσσερα λεπτά και ζητούσε την μπάλα», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ