aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛούφτνερ: «Σκαλοπάτι η Ομόνοια, το καλοκαίρι θα πάω στην Κοπεγχάγη»

Λούφτνερ: «Σκαλοπάτι η Ομόνοια, το καλοκαίρι θα πάω στην Κοπεγχάγη»

«Το καλοκαίρι θα πάω πίσω στην Κοπεγχάγη για να παλέψω για μία ευκαιρία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αμυντικός της Ομόνοιας, Μικαέλ Λούφτνερ παραχωρώντας συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Τσέχος στοπερ αναφέρθηκε στη ζωή του στη Κύπρο, στάθηκε στην επιλογή του να αγωνιστεί για την Ομόνοια, ενώ αποθέωσε τους φίλους των πρασίνων και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο.

Για το πρόσφατο ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Καταφέραμε να κερδίσουμε την πρώτη Ανόρθωση και την πλησιάσαμε στον ένα βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε γιατί το αξίζαμε. Παίξαμε εξαιρετικά, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν κρίμα που δεν ήμασταν πιο παραγωγικοί, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Ο Ντούρις, ο πρώην επιθετικός της Πλζεν πέτυχε αυτογκόλ».

Για την ατμόσφαιρα του ΓΣΠ: «Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, υπήρχαν περίπου 20,000 κόσμος στις κερκίδες. Ήταν πολύ καλή προσέλευση. Παίζουμε τα εντός μας μαζί με το ΑΠΟΕΛ στο ίδιο γήπεδο. Δεν τα πήγαμε καλά τον Ιανουάριο πετύχαμε ένα βαθμό και κάναμε μεγάλα λάθη σε κάποια παιχνίδια όμως μετά τον θρίαμβο του Σαββατοκυρίακου υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα. Σκεφτόμαστε την κορυφή».

Για την επιλογή του να έρθει στη Κύπρο: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στην Κύπρο. Είναι restart και ένα σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα. Έχω την ευκαιρία να παίζω συχνά. Το να πάω στην Κύπρο ήταν ξεκάθαρα σωστή επιλογή, το απολαμβάνω εδώ. Ο καιρός είναι εξαιρετικός. Το καλοκαίρι θα πάω πίσω στην Κοπεγχάγη και να παλέψω για μια ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ