aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛούφτνερ για Ομόνοια: «Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος...» (video)

Λούφτνερ για Ομόνοια: «Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος…» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε ο Μίχαελ Λούφτνερ. Ο Τσέχος αμυντικός, που ήταν ο πρώτος που ανακοινώθηκε από πλευράς «πρασίνων», μιλώντας στο γραφείο Τύπου της ομάδας και στο OFCTV αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Ομόνοια από τη Κοπεγχάγη, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, για τους στόχους του «τριφυλλιού» και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Ομόνοια που μου δίνει μία νέα ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο, γιατί την περσινή σεζόν είχα έναν τραυματισμό. Γι’ αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκα σε τόσο πολλά παιχνίδια με την Κοπεγχάγη. Οπόταν, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Ομόνοια για αυτή την ευκαιρία. Βρίσκομαι δύο μέρες στην Λευκωσία, πήγα στο γήπεδο ΓΣΠ και στο προπονητικό κέντρο, μίλησα με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας και τα συναισθήματα μου είναι εξαιρετικά. Αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησα με τον Σύλλογο», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προχωρά σε ακόμη μια προσθήκη, εντοπίστηκε ο εκλεκτός

Ερωτηθείς, ποιος ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που τον έκανε να επιλέξει την πρόταση της Ομόνοιας, είπε: «Ο πιο σημαντικός λόγος είναι όταν μίλησα με τον Αθλητικό Διευθυντή και τον προπονητή, μου έδειξαν πως θέλουν να πετύχουν τη νέα σεζόν. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκα στη Τσεχία και τη Δανία και θέλω να κερδίσω τρόπαια, να έχω επιτυχίες. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για να υπογράψω σε αυτόν τον Σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια ανακοίνωσε Γενική Καταστατική Συνέλευση

Ο Μίχαελ Λούφτνερ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ομόνοια αλλά και από τη χώρα μας: «Καταρχήν υπάρχει πολλή ζέστη εδώ. Επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έμενα στη Δανία είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Επισκέφτηκα την πόλη και πιστεύω πως η Κύπρος είναι μία πολύ ωραία χώρα. Συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους και ανυπομονώ να ζήσω εδώ».

Απαντώντας για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ο Τσέχος αμυντικός τόνισε: «Πιστεύω πως αν θες να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος, τότε πρέπει να έχεις μεγάλους στόχους. Χωρίς στόχους, δεν έχεις πίεση και δεν αγωνίζεσαι όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης: Έσταξε μέλι για τον Μπέργκ ο Ράντοβιτς: «Μεγάλο αντίκτυπο σε μένα»

Κλείνοντας, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να μην στείλει και το δικό του μήνυμα-υπόσχεση στους οπαδούς του «τριφυλλιού»: «Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας να περιμένουν πως είμαι ένας κεντρικός αμυντικός που παλεύω στο γήπεδο. Έχω σωματική δύναμη και πιστεύω ότι θα πετύχω κάποια γκολ είτε από κόρνερ, είτε μέσω κάποιων των στατικών φάσεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ