aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛώρης Κυριάκου: «Ξεπληρώσαμε τον κόσμο που ξευτιλίστηκε τα προηγούμενα χρόνια»

Λώρης Κυριάκου: «Ξεπληρώσαμε τον κόσμο που ξευτιλίστηκε τα προηγούμενα χρόνια»

Την καθιέρωση της Ομόνοιας όπως στο παρελθόν ως η βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου έθεσε ως επόμενο στόχο των πρασίνων ο Λώρης Κυριάκου. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», μιλώντας στον Super Sport FM έσταξε μέλι για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους Σταύρο Παπασταύρου, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο της Ομόνοιας που ξευτιλίστηκε, όπως είπε, τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τον έχω χαρακτηρίσει Άλεξ Φέργκιουσον. Βλέπουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να αλλάξει την ιστορία. Τόλμησε να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό θράσος και έχει δώσει μαθήματα με τις ενέργειες του χρησιμοποιώντας νεαρούς σε σημαντικά παιχνίδια της Ευρώπης. Έχει αλλάξει πολλά στην Ομόνοια. Βέβαια, να μην ξεχνάμε ότι μεγάλο ρόλο στην διάκριση έπαιξε και ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε.

«Όταν πριν από τρία χρόνια περάσαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον κ. Παπασταύρου είχαμε ως στόχο να σώσουμε οικονομικά την ομάδα. Καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος και να κτίσουμε προοπτική και φέτος δώσαμε μια μεγάλη χαρά και κυρίως στον κόσμο και νιώθω ότι ξεπληρώσαμε τον κόσμο που ξευτιλίστηκε τα προηγούμενά χρόνια. Θέλουμε να καθιερωθεί η ομάδα όπως στο παρελθόν ως βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου όπως τη ζήσαμε εμείς στο παρελθόν. Όταν καταφέρνεις να βρεθείς σε αυτό το επίπεδο αισθάνεσαι ότι μπορείς να πετύχεις περισσότερα και να καθιερώσεις την Ομόνοια στον θρόνο της. Η Ομόνοια έχει καταφέρει να κτίσει ένα κορμό και όπως δείχνουν τα πράγματα συνεχίζουμε με το ίδιο τιμ και με το Σταύρο Παπασταύρου που στηρίζει το οικοδόμημα επιζητάμε μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ