aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛώρης Κυριάκου: «Με εμμονές και ξεροκεφαλιές ο Μπεργκ, όμως εκεί πρέπει να μείνει»

Λώρης Κυριάκου: «Με εμμονές και ξεροκεφαλιές ο Μπεργκ, όμως εκεί πρέπει να μείνει»

Την άποψη πως ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην Ομόνοια εξέφρασε ο Λώρης Κυριάκου. Ο πρώην πρόεδρος των πρασίνων μιλώντας στον Super Sport FM σημείωσε πως ο Νορβηγός προπονητής έχει μερίδιο ευθύνης, όμως στη ζυγαριά η προσφορά του είναι τεράστια παρά τις εμμονές και τις ξεροκεφαλιές του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Από τη στιγμή που έχουμε μια όχι επιτυχημένη χρονιά, ο κάθε ένας έχει μερίδιο ευθύνης. Βεβαίως και ο κ. Μπεργκ έχει ευθύνη, όμως να μην μηδενίζουμε τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην Ομόνοια, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την είσοδο στους ομίλους. Ας θυμηθούμε που ήταν η Ομόνοια πριν έρθει ο κ. Μπεργκ και τι ζήσαμε μαζί του. Είχαμε πολλά χρόνια να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα, μπήκαμε για πρώτη φορά ομίλους, ανέδειξε ποδοσφαιριστές. Στις μεγάλες ομάδες δύσκολα το βρίσκεις αυτό. Ναι, έχει τις ευθύνες του. Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος προπονητής, έχει λάθη αλλά αν τον κρίνουμε στο σύνολο έχει προσφέρει πάρα πολλά. Έχει δουλέψει, έχει βγάλει νεαρούς παίκτες και από τις μεγάλες ομάδες είναι κάτι που δύσκολα βλέπουμε. Οπότε αν δούμε το σύνολο της παρουσίας του Μπεργκ, έχει προσφέρει πολλά. Ναι με τις εμμονές του, τις ξεροκεφαλιές του, όμως αυτός ο άνθρωπος με τα λάθη του εκεί πρέπει να μείνει και θεωρώ ότι έχει ακόμη να προσφέρει στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ