aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛώρης Κυριάκου για την πρόταση της Θύρας 9 και το ραντεβού με Κατσουρίδη

Λώρης Κυριάκου για την πρόταση της Θύρας 9 και το ραντεβού με Κατσουρίδη

Στο ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/04) ο Λώρης Κυριάκου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κλειδώνει» ο συνδυασμός του Λώρη

Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε:

Για την παρουσίαση της πρότασης Παπασταύρου και αν υπήρξε θετική ανταπόκριση: «Η οποιαδήποτε συμφωνία υπάρχει είναι ένα θέμα που θα το εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και όχι εγώ ή ο Μίνως. Είναι δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί με κάποια πράγματα. Υπήρξε, όμως, μία συζήτηση μέσα στα πολιτισμένα πλαίσια και είναι απόλυτα φυσιολογικό να ακουστούν και αντίθετες απόψεις».

Διαβάστε επίσης: Πλάνο Παπασταύρου: Τα πάντα-όλα από τη συγκέντρωση στα Λατσιά!

Για το πώς αντέδρασε ο κόσμος μετά από την παρουσίαση: «Η πλειοψηφία του κόσμου, όχι στην ολότητά του, βλέπει ότι αυτή τη στιγμή με την κατάσταση που βρίσκεται η Ομόνοια τόσο αγωνιστικά όσο οικονομικά, ναι είναι η λύση που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση. Μακάρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, άρα κάτι πρέπει να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κι αυτοί στον συνδυασμό του Λώρη

Για το στόχο που υπάρχει: «O στόχος είναι να φτιάξουμε τα οικονομικά της ομάδας και να έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική. Να μην βλέπουμε την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα».

Για την πρόθεση της Θύρας 9 να παρουσιάσει συνδυασμό: «Η κίνηση της Θύρας 9 είναι καλοδεχούμενη. Δεν χρειάζεται να βρεθούν μόνο τα άτομα για το συνδυασμό, αλλά να υπάρξει και πρόταση. Το είπα και προηγουμένως, μακάρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν από την πρόταση του επενδυτή».

Για το αν έχει γίνει ραντεβού με τον Νίκο Κατσουρίδη: «Έχει γίνει το ραντεβού με τον Νίκο Κατσουρίδη, έχουμε ανταλλάξει απόψεις και αυτό που προέκυψε είναι ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Δεν μας χωρίζει, όμως, τίποτα. Είμαστε και οι δύο Ομονοιάτες».

Για το συνδυασμό και αν έχει βρει όλα τα άτομα: «Bρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των επαφών. Να τα ξεκαθαρίσουμε. 15μελές θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και 9μελές της Εταιρείας. Μέχρι την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να έχουμε ολοκληρώσει με το συνδυασμό που θα παρουσιάσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ