aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛώρης Κυριάκου: «Δεν πουλήσαμε την Ομόνοια, την σώσαμε μετά τα εγκλήματα»

Λώρης Κυριάκου: «Δεν πουλήσαμε την Ομόνοια, την σώσαμε μετά τα εγκλήματα»

Αποχωρεί από την προεδρία του Σωματείου της Ομόνοιας ο Λώρης Κυριάκου. Ο πρόεδρος του Σωματείου και μέλος του δ.σ. της εταιρείας των πρασίνων μιλώντας στον Super Sport FM τόνισε πως δεν είναι επαγγελματίας πρόεδρος και δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό πίσω από την απόφασή του να μην επαναδιεκδικήσει την προεδρία. Ήταν έντονος σε όσους έκαναν λόγο για πούλημα της Ομόνοιας στον Σταύρο Παπασταύρου, ενώ ανέφερε ότι το χρέος του Σωματείου μειώθηκε στα 14.500.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ποιο είναι το σκεπτικό της απόφασής σας; «Δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό, δεν είμαι επαγγελματίας πρόεδρος. Ήρθα σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η ομάδα μου. Αρχίσαμε με ένα χρέος 18.000.000 και με πολλά προβλήματα και σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε ο κ. Παπασταύρου. Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά για να σώσουμε τα πράγματα και να επαναφέρουμε την περηφάνια στον Ομονοιάτη. Είμαστε σε καλό δρόμο, εγώ θα αποχωρήσω και υπάρχουν πολλοί φίλοι που μπορούν να συνεχίσουν. Αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανε. Αν και κάποιοι λένε ότι πουλήσαμε την Ομόνοια, εγώ απαντώ ότι σώσαμε την Ομόνοια μετά τα εγκλήματα που έφεραν την ομάδα σε εκείνη την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πληρώνει όλα τα έξοδα του ταξιδιού στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Θα αναλάβει ο κ. Μάριος Αργυρίδης; «Ο Μάριος εξέφρασε την επιθυμία να ηγηθεί κάποιου συνδυασμού. Έχουμε ενάμιση μήνα μπροστά μας και ίσως ενδιαφερθούν κάποιοι».

Η εκτίμηση σας για την επόμενη μέρα στο σωματείο της Ομόνοιας; «Το σωματείο ξεπέρασε τον κίνδυνο, όπως λέμε στην ιατρική, αλλά δεν έχει σωθεί. Το χρέος μειώθηκε και είναι στα 14.500.000 ευρώ, αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος, αρκετά προβλήματα και γι’ αυτό ο κάθε Ομονοιάτης πρέπει να έρθει κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ