aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛόπεθ: «Αν ένιωθα σημαντικός δεν θα έφευγα»

Λόπεθ: «Αν ένιωθα σημαντικός δεν θα έφευγα»

Το νέο απόκτημα της Ομόνοιας Ίσμα Λόπεθ έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του και ανεφέρε του λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την Σπόρτινγκ Χιχόν και γιατί επέλεξε την Ομόνοια για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με εντολή Γκόμεθ, ούτε ο πρόεδρος στην προπόνηση

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Ήρθα στην Σπόρτινγκ χωρίς επαγγελματικούς αγώνες και γράψαμε ιστορία με αυτό τον σύλλογο. Είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην χώρα, μου έδωσε τα πάντα και γι αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολος ο αποχαιρετισμός. Αλλά, θέλω να συνεχίσω κάπου που θα νιώθω σημαντικός και βλέπω ότι εδώ πλέον δεν θα είμαι. Σχεδίαζα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ισπανία αλλά δεν τα κατάφερα και πλεόν θα συνεχίσω στο εξωτερικό. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν αγωνίζομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Όσο αφορά την Ομόνοια είπε: «Θέλω να ζήσω νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα γι’ αυτό και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ