aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου: Το wonderkid της Ομόνοιας, προ ημερών «νίκησε» τον ΑΠΟΕΛ

Λοΐζου: Το wonderkid της Ομόνοιας, προ ημερών «νίκησε» τον ΑΠΟΕΛ

Το εκπληκτικό γκολ του Λοΐζου Λοΐζου στο 90’ του αγώνα της Ομόνοιας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους πράσινους που επανήλθαν στις επιτυχίες μετά από δύο αγώνες.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός πανηγύρισε το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού, στην τρίτη συμμετοχή του σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε παίξει δύο αγώνες πέρυσι) και κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί δικαιώνει όσους μιλάνε για ένα τεράστιο ταλέντο που έχει όλα τα φόντα να κάνει τεράστια καριέρα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα αλά Ρομπέν από Λοΐζου, ξεσήκωσε τον κόσμο της Ομόνοιας

Προ ημερών, στις 15 Φεβρουαρίου ο Λοΐζος Λοΐζου είχε οδηγήσει την Ομόνοια σε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ. Ο 16χρονος εξτρέμ (παίζει και ως επιτελικός μέσος) είχε σκοράρει και τα δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας U19 της Ομόνοιας.

O Λοΐζου αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα σε όλο το ενενηντάλεπτο. Στην ομάδα U19 της Ομόνοιας φέτος έπαιξε πέντε παιχνίδια και σκόραρε τρία γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ