aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου: Το είδαν; Τον έδεσαν στην Ομόνοια και ήρθε με... φόρα για να μείνει

Λοΐζου: Το είδαν; Τον έδεσαν στην Ομόνοια και ήρθε με… φόρα για να μείνει

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Είμαι ευχαριστημένος με τον Λοΐζο (σ.σ. Λοΐζου) κι αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να γίνει καλός ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την ευρεία νίκη της Ομόνοιας επί της ΕΝΠ. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 83’, ενώ επτά λεπτά αργότερα «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και με πολύ όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 (αγωνίστηκε και στον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Δόξα για ολόκληρο το 90λεπτο). Αμέσως, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, οι οποίοι του έδωσαν τα εύσημα για την έμπνευση του και το γκολ που σημείωσε.

Ο Νορβηγός δείχνει να πιστεύει στο 16χρονο (!) ταλέντο του «τριφυλλιού», ωστόσο φρόντισε να του στείλει μήνυμα… προσγείωσης τονίζοντας πως με σκληρή δουλειά και συνεχής βελτίωση θα μπορέσει να καθιερωθεί στην ομάδα της πρωτεύουσας. Ο Λοΐζου διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και μάλιστα διαπρέπει στις ακαδημίες των πρασίνων. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στις 13/1/2020 η Ομόνοια τον… έδεσε για τα καλά μέχρι το Καλοκαίρι του 2024, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν επέκταση συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: Το wonderkid της Ομόνοιας, προ ημερών «νίκησε» τον ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα προγραμματισμού θεωρεί τον Λοΐζου, όπως επίσης και τους Κακουλλή-Τζιωνή, από τα ακριβά τους περιουσιακά στοιχεία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τους Κύπριους παίκτες, ειδικά από την ακαδημία μας, γιατί στο τέλος της ημέρας το βάθος στην ομάδα και τη διαφορά θα την κάνουν οι Κύπριοι παίκτες. Επενδύουμε στην ακαδημία για να έχουμε καλή φουρνιά».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα αλά Ρομπέν από Λοΐζου, ξεσήκωσε τον κόσμο της Ομόνοιας

Αν ο Λοΐζου καταφέρει να πάρει λεπτά συμμετοχής και στα επόμενα μαζεμένα ντέρμπι που ακολουθούν, μόνο ο Μπεργκ το γνωρίζει, ο οποίος δουλεύει καθημερινά μαζί του στο «Ηλίας Πούλλος». Πάντως, ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει με τους ίδιους αλλά και ψηλότερους ρυθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ