aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου: Ο Ολυμπιακός, το παλιό φλερτ με  Μπενφίκα και το €1.000.000

Λοΐζου: Ο Ολυμπιακός, το παλιό φλερτ με  Μπενφίκα και το €1.000.000

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου στον Ολυμπιακό, τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν «γνωρίσει» στις αναμετρήσεις με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League.

Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρωτήσει την Ομόνοια για τον ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε ο νεαρότερος παίκτης (σε ηλικία 17 ετών και 49 ημερών) στην ιστορία της εθνικής Κύπρου που γίνεται διεθνής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ» μεταξύ των συλλόγων που παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού φορ είναι η Μπενφίκα. Τονίζεται πως η Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 17χρονο ποδοσφαιριστή με οποιοδήποτε κόστος, αφού έχει τεράστια χρηματιστηριακή αξία και το όνομά του βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των ανερχόμενων ταλέντων που θα ξεχωρίσουν τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη στην ηλικία του.

Σημειώνεται πως στο «τριφύλλι» δεν συζητούν καν εάν η πρόταση δεν φθάσει σε εξαψήφιο αριθμό, καθώς φρόντισε να «δέσει» τον Λοΐζου με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Πάντως, το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον βραχύσωμο εξτρέμ της Ομόνοιας δεν είναι σημερινό. Τον Μάη του 2019, προτού καν ο Λοΐζου εκτοξεύσει τις «μετοχές» του οι «αετοί» της Λισαβόνας έριξαν δίχτυα για τον ποδοσφαιριστή. Τότε σε ηλικία 16 ετών αγωνιζόταν στην Κ19 της Ομόνοιας.

Οι μετεγγραφικές «σειρήνες» για τον Λοΐζου ηχούν ολοένα και πιο δυνατά και μένει να διαφανεί εάν το ερχόμενο Καλοκαίρι το φημολογούμενο ενδιαφέρον ξένων ομάδων θα μετουσιωθεί σε επίσημες προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ