aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου: Ο Ιμπαγάσα, το deal που χάλασε και το επταψήφιο πόσο

Λοΐζου: Ο Ιμπαγάσα, το deal που χάλασε και το επταψήφιο πόσο

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς ασχολήθηκε προ διετίας με την περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος του Sportime.gr Αντώνης Τσιράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για διάφορους λόγους το deal χάλασε, ενώ σημειώνει πως προς το παρόν άλλη ομάδα του εξωτερικού είναι αυτή που «ψήνεται» περισσότερο να καταθέσει πρόταση με επταψήφιο ποσό.

Η δημοσίευση:

Ότι ο Λοΐζος Λοΐζου έχει όλο το πακέτο για να πάει πολύ ψηλά είναι δεδομένο. Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε μαζί του πριν από δύο χρόνια. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν αυτός που τον είχε ξεχωρίσει και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο μικρός θα πήγαινε στα τμήματα υποδομής.

Για διάφορους λόγους τότε το deal χάλασε. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός θα έδινε μόνο τα τροφεία. Δύο χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά. Ο Λοΐζου εξελίσσεται διαρκώς, η τιμή του ανεβαίνει και οι μνηστήρες πληθαίνουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει γενικότερα ό,τι κινείται στην Κύπρο.

Προς το παρόν ως εκεί. Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες πως άλλη ομάδα (από το εξωτερικό) είναι πιο… ψημένη να καταθέσει πρόταση με επταψήφιο ποσό. Ούτως ή άλλως τόσα θα χρειαστούν εκτός απροόπτου για να πειστεί η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ