aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου-Κακουλλής: Δύο… αδέρφια που ζουν το όνειρο και το χαίρονται (pic)

Λοΐζου-Κακουλλής: Δύο… αδέρφια που ζουν το όνειρο και το χαίρονται (pic)

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και με το δίκαιο του ο Λοΐζος Λοΐζου ο οποίος με την προσωπική του ενέργεια αλλά και το γκολ που πέτυχε με σουτ εκτός περιοχής, κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ και στον αγώνα με την ΕΝΠ (3-0).

Ο 16χρονος που χαρακτηρίζεται ως ένα ανερχόμενο ταλέντο, άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπεργκ και κατάφερε στα λίγα λεπτά παρουσίας του στο παιχνίδι, να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο πιτσιρικάς ανάρτησε την πιο κάτω φωτογραφία με τον… παλιό των πρασίνων, Ανδρόνικο Κακουλλή, ο οποίος στα 19 του ζει το όνειρο, αφού έχει την στήριξη του Νορβηγού τεχνικού, παίρνει αγωνιστικά λεπτά σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, ενώ πέτυχε ήδη δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Κακουλλής ως ο… μεγαλύτερος φαίνεται πως αποτελεί έμπνευση για τον Λοΐζου, όπως επίσης και το αντίθετο. Ο 19χρονος ανάρτησε φωτογραφία γράφοντας πως είναι περήφανος για τον συμπαίκτη του, ενώ ο 16χρονος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ