Γεγονός είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για τα επόμενα 3+1 χρόνια. Ο ίδιος τόνισε την περηφάνεια του για την εν λόγω μετεγγραφή, αλλά και πανέτοιμος για να δικαιώσει τις προσδοκίες.
Αναλυτικά:
«Επέλεξα τον Ερυθρό Αστέρα επειδή είναι ένας πραγματικά σπουδαίος σύλλογος. Θέλω να ανταγωνίζομαι σπουδαίες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και να παλεύω για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου και τις δικές μου ικανότητες, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι, θα τόνιζα ότι μου αρέσει να ντρίμπλαρω. Μου αρέσει επίσης να βοηθάω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, να σκοράρω γκολ, να δίνω ασίστ και γενικά να προσφέρω στην ομάδα, γιατί η ομάδα είναι πάντα πάνω απ’ όλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
«Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, φυσικά. Στο τέλος, θα δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση, και στο τέλος, μαζί, θα δούμε τι θα πετύχουμε στην πορεία».














