aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛογικά ανοίγει ο δρόμος για Ομόνοια

Λογικά ανοίγει ο δρόμος για Ομόνοια

Από τους ποδοσφαιριστές που αξιολόγησε ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Ρούι Πέδρο αποτελεί την προτεραιότητα. Έχει κριθεί ως ο καλύτερος και πληροί όλο το πακέτο που θέλει ο Κύπριος τεχνικός για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Υποψήφιοι είναι και οι Χουάν Μουνάφο και Σεργκέι Κρίβετς.

Ο Χριστοδούλου αναμένει την απάντηση του Ρούι Πέδρο, τον οποίο ήθελε και πέρσι για λογαριασμό της ΑΕΛ. Χθεσινό δημοσίευμα στη Βουλγαρία έκανε λόγο πως, ο Πορτογάλος μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην ομάδα που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν. Όπως σημειώνεται, ο βουλγάρικος σύλλογος δεν χρησιμοποίησε τον όρο της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος.

Μια εξέλιξη που λογικά ανοίγει τον δρόμο για απόκτησή του από την Ομόνοια, εφόσον υπάρξει κατάληξη στο οικονομικό αλλά και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως, ο Πέδρο θα εξετάσει προτάσεις και από συλλόγους της Πορτογαλίας, χωρίς να αναφέρει καθόλου για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας.

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις. Εάν τελικά δεν υλοποιηθεί η μετεγγραφή του Ρούι Πέδρο, τότε ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στραφεί σε άλλη επιλογή, με τους Κρίβετς και Μουνάφο να είναι ψηλά στη λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ