aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοέ: «Γι’ αυτό έγινε πιο σημαντικό μετά τον Απόλλωνα» (vid)

Λοέ: «Γι’ αυτό έγινε πιο σημαντικό μετά τον Απόλλωνα» (vid)

Δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι της Ομόνοιας στο YouTube (OFC TV), παραχώρησε ο Ραούλ Λοέ. Ο Καμερουνέζος ανασταλτικός χαφ με ισπανικό διαβατήριο, αναφέρθηκε στις δύο ήττες από τα ισάριθμα τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα (0-1 και 1-2 αντίστοιχα) και τόνισε πως μαζί με τους συμπαίκτες του πρέπει να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου, ενώ μίλησε και για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τις προοπτικές για το μέλλον.

«Η αλήθεια είναι πως, λόγω του ότι δεν έχουμε κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, αυτό με τον Απόλλωνα μετατράπηκε ως πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη όλων. Θα πρέπει να πάμε στο παιχνίδι για να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε», είπε αρχικά.

«Μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις, διαπιστώνεις ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω πως την Κυριακή θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα είχε καλές παρουσίες και καλά αποτελέσματα απέναντι σε άλλες δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να πάμε να κερδίσουμε», συνέχισε.

Και πρόσθεσε για το γεγονός ότι έπαιξε ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό με τον Ερμή: «Είναι αλήθεια, έχω αγωνιστεί για 45 λεπτά εναντίον του Ερμή. Είχα δύο μήνες να αγωνιστώ και παρά το γεγονός πως στα πρώτα 45 λεπτά χάναμε με 0-2, πήρα χρόνο και σιγά-σιγά ανεβάζω ρυθμό. Περιμένω (η συμμετοχή στο φιλικό με τον Ερμή) να με βοηθήσει. Όλοι ήρθαμε για να παίξουμε και να έχουμε συμμετοχές. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ελπίζω την Κυριακή να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για τη ζωή στην Κύπρο και τον κόσμο της Ομόνοιας, πρόσθεσε: «Η ζωή στην Κύπρο είναι πολύ καλή και ο Σύλλογος το ίδιο. Από τον Ιούνιο που έφτασα εδώ και υπέγραψα, όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή, είναι εδώ και η οικογένεια μου. Δεν βγαίνω πολύ από το σπίτι, προτιμώ μία ήσυχη ζωή μαζί με την οικογένεια μου. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να μας εμπιστευτούν. Ήρθαμε εδώ, γνωρίζουμε την Ιστορία του Συλλόγου, ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι στην Κύπρο και ξέρουμε πως πρέπει να τα πάμε καλά σε κάθε παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ