aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέτσιακς: «Υπήρχε πίεση που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε»

Λέτσιακς: «Υπήρχε πίεση που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε»

Την ανάγκη βελτίωσης της Ομόνοιας στα επόμενα παιχνίδια υπογράμμισε ο Γιαν Λέτσιακς. Ο Τσέχος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των πρασίνων μετά την ήττα με 2-1 από την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα σήμερα, αλλά στάθηκε άτυχη στο τέλος. Πώς είδες το παιχνίδι; «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό ξεκίνημα, όμως δεν σκοράραμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε πίεση που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε μέχρι το τέλος. Υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες προηγουμένως, αλλά δεν σκοράραμε. Αυτό δείχνει πως πρέπει να βελτιωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

H κούραση των παικτών ή η ποιότητα του αντιπάλου επηρέασε στο τέλος; «Είναι και τα δύο. Η ποιότητα του αντιπάλου είναι μεγάλη και το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά στα τελευταία στάδια του αγώνα μας πίεσαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα όπως θα θέλαμε. Υπήρχε μεγάλη πίεση, ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ».

Η Ομόνοια απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες μεγαλύτερες από εμάς: «Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτές τις ομάδες που είναι από τις μεγαλύτερες στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλεις να αποδείξεις ότι μπορείς, να δείξεις στους φιλάθλους και σε όλους ότι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ