aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέτσγιακς: «Κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και αυτό δουλεύει»

Λέτσγιακς: «Κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και αυτό δουλεύει»

Ο Γιαν Λέτσγιακς ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη της Ομόνοιας εις βάρος της Καρμιώτισσας, πιστώθηκε ένα γκολ και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της Primetel.

Για την εύκολη νίκη και τη σύγκριση με τον αγώνα κυπέλλου: «Σίγουρα στο παιχνίδι κυπέλλου είχαμε μεγάλη πίεση, η νίκη βοήθησε. Κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής και κερδίσαμε».

Για το ότι σκόραρε κι έδωσε ασίστ και το ότι έπαιξε έχοντας μπροστά του τον Κίτσο: «Ναι ήταν κάτι νέο, είναι πολύ καλός με την μπάλα, τεχνίτης, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλά. Η ομάδα έπαιξε καλά έτσι είχα γκολ και ασίστ».

Για το ότι η Ομόνοια πέτυχε τεσσάρα για τρίτη φορά αλλά δεν έχει τη σταθερότητα για να είναι πιο ψηλά: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήμασταν φορμαρισμένοι, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Τώρα προπονούμαστε καλά, κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και βλέπουμε ότι αυτό δουλεύει».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ