aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέτσγιακς: «Είμαι αριστερό μπακ όμως παίζω επιθετικά»

Λέτσγιακς: «Είμαι αριστερό μπακ όμως παίζω επιθετικά»

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων, Γιάν Λέτσγιακς.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την απόφαση του: «Αισθάνομαι ωραία εδώ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και είμαι χαρούμενος. Σίγουρα η ομάδα έχει ψηλούς στόχους όπως να παλέψει για το πρωτάθλημα και να κερδίσει το κύπελλο. Θέλω να τα πετύχω αυτά με την ομάδα. Μίλησα με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται εδώ και μου είπαν όλοι πως είναι ωραία στην Κύπρο, με καλούς ανθρώπους, καλά γήπεδα, ενώ όλοι μου είπαν πως η Ομόνοια είμαι μια σοβαρή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Γι’ αυτό δέχθηκα το συμβόλαιο επειδή μου αρέσει να αγωνίζομαι σε μια ομάδα με ιστορία και οπαδούς».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Είμαι αριστερός μπακ. Μου αρέσει να παίζω επιθετικά και να κάνω αρκετές σέντρες. Μου αρέσει επίσης να δίνω ασίστ, και κάποτε σκοράρω».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα και ελπίζω να δείξω στους φιλάθλους μας πως είμαι ένας σωστός παίκτης για την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ