aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέτσγιακς: «Δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς. 50-50 με τον Ολυμπιακό»

Λέτσγιακς: «Δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς. 50-50 με τον Ολυμπιακό»

Στην κάμερα της Ομόνοια μίλησε ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Γιάν Λέτσγιακς, ο οποίος σχολίασε την πρόκριση του «τριφυλλιού» επί του Ερυθρού Αστέρα αλλά και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι γιατί τώρα παίζουμε κάθε τρεις μέρες και κουραζόμαστε. Αυτά είναι τα κλειδιά και μετά θα εξαρτηθεί από εμάς πως θα κυλήσει το παιχνίδι».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα: «Προσωπικά μου αρέσει, όπως και στους άλλους παίκτες γιατί δεν προπονείσαι συνεχώς, δίνεις παιχνίδια, κι αν συνεχίσεις με νίκες, όλοι είναι χαρούμενοι».

Για την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είναι διαφορετικά παιχνίδια με το φιλικό που δώσαμε. Θα είναι 50-50 και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο, να το προσπαθήσουμε πάλι για να βγει αληθινό».

Για τις σκέψεις του πριν τα πέναλτι: «Ήξερα πως είμαστε καλοί στα πέναλτι και πως ο Φαμπιάνο να αποκρούσει κάποια. Σκεφτόμουν και τον Ερυθρό Αστέρα, πως ήταν κι αυτοί κουρασμένοι. Αν είσαι πολύ κουρασμένος και θέλεις να συγκεντρωθείς στα πέναλτι τότε θα κάνεις λάθος και τελικά έκαναν λάθη και έτσι κερδίσαμε».

Για το πώς ένιωσε όταν εκτέλεσε το καθοριστικό και τελευταίο πέναλτι: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα το εκτελούσα γιατί ήξερα από την πρώτη στιγμή που τοποθέτησα την μπάλα ότι θα σκοράρω και θα πάμε στα πλέι οφ».

Για τους πανηγυρισμούς: «Ήταν πολύ ωραία. Ποτέ στην ζωή μου δεν έζησε τέτοιους πανηγυρισμούς. Όλοι οι παίκτες ήταν χαρούμενοι και ήμασταν ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Να συνεχίσετε την απίστευτη στήριξη σας και είμαστε χαρούμενοι που θα έρθετε στο γήπεδο να μας δείτε (σ.σ. την Κυριακή)».

https://www.facebook.com/OMONOIAfootball/posts/1265294943824741

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ