aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέσιακς: «Όλα εξαρτώνται από εμάς… απίστευτος ο κόσμος με τον Απόλλωνα»

Λέσιακς: «Όλα εξαρτώνται από εμάς… απίστευτος ο κόσμος με τον Απόλλωνα»

Ο Τσέχος αριστερός ακραίος αμυντικός, Γιαν Λέσιακς, μίλησε στο OFC TV για το αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC, σχολίασε τη μέχρι στιγμής παρουσία της Ομόνοιας και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των πρασίνων.

Για τον επικείμενο αγώνα της Ομόνοιας: «Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Η Πάφος είναι καλή ομάδα με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, θα δώσουμε το 100% για να σκοράρουμε».

Για την Πάφο: «Μπορεί να προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ομάδα του: «Αρχίζουμε να επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον τόσο στο γήπεδο όσο και στις προπονήσεις. Πιστεύω κάθε παιχνίδι φέρνει κάτι καινούριο για κάθε παίκτη. Είμαστε καλή ομάδα αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να βελτιωθούμε».

Για την ζωή του στην Κύπρο: «Στην ομάδα είναι όλοι πολύ καλά παιδιά με ποδοσφαιρική ποιότητα. Ζω εδώ με την οικογένεια μου, είναι ωραία και το απολαμβάνω όταν έχουμε ρεπό και μπορούμε να πάμε στην παραλία».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας, στον προηγούμενο αγώνα η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι».


Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ