aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέσγιακς: «Τυχερό γκολ. Όλοι έχασαν, δεν αλλάζει τίποτα»

Λέσγιακς: «Τυχερό γκολ. Όλοι έχασαν, δεν αλλάζει τίποτα»

Απογοητευμένος ήταν ο Γιαν Λέσγιακς μετά την ήττα της Ομόνοιας από τον Εθνικό στο ΓΣΠ (2-1) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός των «πρασίνων» μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τόνισε πως παρά την ήττα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ποιοι είναι αυτοί; Θέση στην πρώτη τριάδα, σύμφωνα με τον Λέσγιακς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα από τον Εθνικό: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την ήττα. Αν κερδίζαμε θα ήμασταν στην πρώτη θέση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την παρουσία της Ομόνοιας και το τι έφταιξε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άλλαξε και δυσκολευόμασταν στην επίθεση. Σκόραραν ένα πολύ τυχερό γκολ, γιατί πιστεύω ότι ο αντίπαλος πήγε για σέντρα και κατέληξε η μπάλα στα δίκτυα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Είναι απλά ένα χαμένο παιχνίδι, έχουμε πολλά μπροστά μας και ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται να μας υποστηρίζουν».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το βάρος της πίεσης, το άγχος και στο βάθος… Παντίλιμον

Τι σημαίνει αυτή η ήττα: «Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Δεν άλλαξε τίποτα. Όλοι χάνουν βαθμούς όπως χθες (σ.σ. εννοούσε την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ), οπότε δεν αλλάζει κάτι. Εμείς απλά θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ