aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛένον: «Το θέμα είναι ο Λέσγιακς»

Λένον: «Το θέμα είναι ο Λέσγιακς»

Η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα για τη συμμετοχή του Γιαν Λέσγιακς στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νιλ Λένον μετά το 1-1 της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των πρασίνων δήλωσε πως οι παίκτες του κέρδισαν το δικαίωμα να σηκώσουν το τρόπαιο, ωστόσο υπογράμμισε πως είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Είναι θετικό ότι βγάλαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς. Δοκιμάσαμε κάποιους σχηματισμούς. Είναι απογοητευτικό ότι δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος, όμως είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών. Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απαιτήσεις.

Οι παίκτες και η ομάδα κέρδισαν το δικαίωμα να κερδίσουμε το κύπελλο. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι.

Το θέμα είναι ο Γιάν (σ.σ.: Λέσγιακς), δεν έπαιξε από το ματς με την Ανόρθωση. Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι εντάξει». Περιμένουμε να προπονηθεί την Κυριακή. Όλα είναι καλά, ήρεμα. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί για τον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ