aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΛένον: «Σε αυτή την ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμο»

Λένον: «Σε αυτή την ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμο»

Πανευτυχής και περήφανος για την πρόκριση της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου ήταν ο τεχνικός των πρασίνων, Νιλ Λένον. Ο προπονητής των πρασίνων μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να περιγράψω με λέξεις τον τρόπο με τον οποίο θέλω να επαινέσω την ομάδα. Έπαιξαν σαν λιοντάρια οι παίκτες. Μείναμε με δέκα μετά από μια πολύ αμφισβητούμενη απόφαση. Αμυνθήκαμε καλά, παίξαμε με αντεπιθέσεις και ανταποδώσαμε στον κόσμο και τον πρόεδρο με την πρόκριση. Τώρα έχουμε ακόμα ένα εμπόδιο, δεν παίρνουμε τίποτα δεδομένο. Είμαι πολύ περήφανος που πάω στον τελικό κυπέλλου σε μια ξένη χώρα και ανυπομονώ για τις επόμενες βδομάδες».

Aν αγχώθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα μετά την αποβολή: «Για μένα δεν ήταν κόκκινη. Προσαρμοστήκαμε μετά την αλλαγή, στο ημίχρονο αλλάξαμε σύστημα. Είχαν το δοκάρι, αλλά εμείς είχαμε τις καλύτερες φάσεις στο παιχνίδι. Ο Λοΐζου δεν μπορούσε να μαρκαριστεί. Πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο να ωριμάσει, γιατί είναι ένα πραγματικό αστέρι για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί. Οι οπαδοί με την ομάδα έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση. Είναι μεγάλη ομάδα η Ομόνοια. Μας έλειψε αυτό, ήταν μια δύσκολη σεζόν».

Για την ετοιμότητα που έδειξε η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια: «Κάναμε πιο δυνατούς και επιθετικούς τους παίκτες, δεν θέλαμε να έχει παθητικό ρόλο με και χωρίς την μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες. Είναι πολύ ταπεινοί και επαγγελματίες, είναι χαρά για μένα να δουλεύω μαζί τους. Φαίνεται η βελτίωση. Σήμερα έπρεπε να δείξουν αποφασιστικότητα και καρδιά και το έδειξαν».

Για τον Εθνικό, αντίπαλο στον τελικό: «Ανυπομονούμε για τον τελικό. Έχουμε 20 μέρες, θα ετοιμάσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο Εθνικός θα κάνει το ίδιο. Η πρόκρισή του εξέπληξε πολύ κόσμο».

Για την προοπτική κατάκτησης του κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια και την προοπτική της Ευρώπης: «Είναι μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να έχουμε κίνητρα σε κάθε διοργάνωση, πρέπει να παλεύεις για τίτλους σε αυτή την ομάδα και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Δεν κερδίσαμε κάτι ακόμα. Μας περιμένει δύσκολος τελικός, ο Εθνικός έδειξε ότι αξίζει να είναι στον τελικό. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Ευχαριστώ αυτούς που με έφεραν στην ομάδα, τον Γρηγόρη, τον Ταραπουλούζη και τον πρόεδρο. Εργάζομαι για όλους αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ