aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛένον: «Η μοναδική μου ανησυχία...»

Λένον: «Η μοναδική μου ανησυχία…»

Δηλώσεις στο κανάλι της Ομόνοιας παραχώρησε ο προπονητής Νιλ Λένον, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ο Ιρλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει σε όλους τους παίκτες του. Σχολίασε επίσης το γεγονός ότι αν και οι πράσινοι δημιουργούν φάσεις, η μοναδική του ανησυχία είναι ότι δεν τις αξιοποιούν.

Όσα δήλωσε ο Νιλ Λένον:

Ποια ήταν η αντίδρασή σου στο άκουσμα της κλήρωσης με την Ανόρθωση;

Δεν είχε πολύ σημασία με ποιο θα κληρωνόμασταν. Είναι μια ενδιαφέρουσα και δύσκολη κλήρωση. Είδα την Ανόρθωση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας και απόλαυσα το παιχνίδι. Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι ημιτελικά και η ομάδα μας τα πήγε πολύ καλά, παίξαμε πολύ καλά στον τελευταίο γύρο απέναντι στην ΑΕΛ και κοιτάζουμε για κάτι παρόμοιο. Θα έχουμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, να διατηρήσουμε το κίνητρο στους παίκτες, τη συγκέντρωση και σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε.

Πώς περιμένεις να είναι ο πρώτος ημιτελικός στην έδρα τους;

Είμαι ευχαριστημένος που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, έτσι θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ο έλεγχος των διπλών αναμετρήσεων δεν θα φύγει από εμάς. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, με καλή πειθαρχία και να έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε γκολ για να το φέρουμε στο δεύτερο παιχνίδι.

Είδαμε ότι δίνεις ευκαιρία σε όλους τους παίκτες. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό…

Είναι πολύ σημαντικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα έχει συνεισφορά οποιαδήποτε στιγμή στους δύο αυτούς αγώνες. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, έχουμε γεμάτο ρόστερ και ευχή μας είναι να έχουμε αφήσει πίσω μας τραυματισμούς και οι περισσότεροι παίκτες έρχονται πίσω σε καλή φυσική κατάσταση. Όταν παρουσιαστούμε στην έδρα της Ανόρθωσης το απόγευμα της Τρίτης, θα πρέπει να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ και είναι σημαντικό για εμένα ως μάνατζερ να δώσω σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής, να πάρουν αυτοπεποίθηση και να είναι όλοι σε καλή κατάσταση.

Πώς κρίνεις τις εμφανίσεις και την πορεία της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβες;

Σίγουρα στους αγώνες κυπέλλου ήμασταν εξαιρετικοί, πολύ καλοί. Είδα βελτίωση. Νομίζω ήμασταν καλοί χθες (0-0 με Εθνικό) και θεωρώ έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε καλή επιθετικότητα, καλές ευκαιρίες και η μοναδική μου ανησυχία είναι ότι δημιουργούμε πολλές καλές ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε. Δεν θα συνεχίσουμε να τις χάνουμε. Αν εξακολουθήσουμε να δημιουργούμε τις ευκαιρίες, θα πετύχουμε πολλά γκολ. Οι παίκτες προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτό που κάνουμε, η προσπάθειά τους ήταν φανταστική και πραγματικά το απόλαυσα να τους βλέπω να παίζουν, αν και είμαι απογοητευμένος που δεν τελειώνουμε τις ομάδες.

Οι οπαδοί μας αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήριά τους γι’ αυτό το παιχνίδι. Τι έχεις να τους πεις;

Ευχαριστούμε για την στήριξη που μας έδωσαν με την ΑΕΛ. Στα τελευταία λεπτά ήταν φοβεροί και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε ξανά περήφανους στα ημιτελικά. Είναι πολύ παθιασμένοι, πολύ περήφανοι για την ομάδα και θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα θα έχει τεράστιο κίνητρο και ανυπομονούμε για την μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη τους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ