aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛένον: «Φανταστικό για Ρονάλντο – Η Γιουνάιτεντ δεν θα μας πνίξει όπως Σίτι και Μπαρσελόνα»

Λένον: «Φανταστικό για Ρονάλντο – Η Γιουνάιτεντ δεν θα μας πνίξει όπως Σίτι και Μπαρσελόνα»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια θα βρει ευκαιρίες για να απειλήσει δήλωσε ο Νιλ Λένον λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ: «Με παίρνει πίσω στις μέρες όταν αγωνιζόμουν. Είναι σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται γιατί μπορεί να μας βοηθήσει και στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Για την παρουσία του Ρονάλντο: «Είναι εξαιρετικό, φανταστικό. Ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ήσυχο. Όπως κι αν το κάνουμε είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Για την ενδεκάδα της ομάδας: «Παίξαμε με αυτό τον σχηματισμό στα τελευταία δυο παιχνίδια στην Ευρώπη. Θα είναι κι ο Μπάρκερ μπροστά πίσω απ’ τους δυο επιθετικούς. Θα βρούμε σημεία να τους χτυπήσουμε. Δεν θα μας πνίξουν όπως θα έκανε η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπαρτσελόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ