aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΛένον: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί, δεν κερδίσαμε φέτος τον Εθνικό!»

Λένον: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί, δεν κερδίσαμε φέτος τον Εθνικό!»

Δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με τον Εθνικό, ο Νιλ Λένον. Ο Ιρλανδός προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έδωσε πιθανότητες 50-50 στις δύο ομάδες. Ανέφερε πως ο Λέτσιακς είναι καλύτερα και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε στον τελικό. Είναι επίτευγμα για την ομάδα, ξεπεράσαμε δύσκολες ομάδες όπως η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Αναλύσαμε πολύ τους δύο ημιτελικούς του Εθνικού με την ΑΕΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το τρίποντο. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν το παιχνίδι τους και να μην παρασυρθούν. Έχουμε μια προπόνηση ακόμα, οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ανυπομονούμε να δούμε γεμάτο το γήπεδο».

Αν υπάρχει πίεση με την ετικέτα του φαβορί: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση, η ομάδα παίζει καλά. Ξέρω ότι δεν κερδίσαμε φέτος τον Εθνικό, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Η ομάδα έπαιζε εξαιρετικά, από πλευράς ποιότητας και ψυχολογίας είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχω ψευδαισθήσεις ως προς το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι. Τα πάντα μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Η προετοιμασία κύλησε καλά, έχουμε ακόμα μια προπόνηση και η ομάδα θα είναι έτοιμη. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

Για τον Λέτσιακς: «Έχει πιθανότητες, θα δούμε απόψε και θα αποφασίσουμε μετά την προπόνηση».

Αν συμμερίζεται τον τίτλο του φαβορί: «Εγώ δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Το παιχνίδι είναι 50-50. Έχω εμπειρία από τελικούς και είναι σημαντικό να περάσω αυτή την εμπειρία στους παίκτες. Κάποιοι παίζουν τον πρώτο τους τελικό, άλλοι έπαιξαν και προηγουμένως. Είτε παίξεις καλά είτε άσχημα το σημαντικό είναι να κερδίσεις το τρόπαιο. Οι παίκτες πρέπει να απολαύσουν το παιχνίδι και να παίξουν με ψυχραιμία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ