aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛένον: «Δεν καταλαβαίνω τη διαιτησία σε αυτή τη χώρα»

Λένον: «Δεν καταλαβαίνω τη διαιτησία σε αυτή τη χώρα»

Οι δηλώσεις του Νιλ Λένον μετά τη νίκη της Ομόνοιας με 2-0 εις βάρος της Δόξας, ο οποίος τα είχε με τη διαιτησία για την καθυστέρηση στην απόφαση της φάσης με τους Λοΐζου-Αντενόν (υπήρχε παρέμβαση VAR για πέναλτι και μετά από πέντε λεπτά πήγε ο Αργυρού στο on field review και αποφάσισε οφσάιντ):

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και την εμφάνιση, ήταν φανταστική η ομάδα. Καθυστερήσαμε να κάνουμε το 2-0, τόσες ευκαιρίες, ποιοτικές ευκαιρίες, λειτουργήσαμε πολύ καλά. Ήρθαμε εδώ σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο, σπουδαία νίκη για εμάς, θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον διαιτητή. Ούτε με την Ένωση αλλά δεν είπα πολλά, σήμερα όμως, δεν καταλαβαίνω τη διαιτησία σε αυτή τη χώρα και γιατί αργούν να αποφασίσουν τόσο. Είναι τρελό».

Αν τον ανησυχεί ότι δεν σκόραραν περισσότερα γκολ: «Όταν φτιάχνεις πολλές ευκαιρίες τα γκολ θα έρθουν, είμαι απογοητευμένος που δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ. Δεν ανησυχώ».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί. Μας έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι και η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, μας βοηθά να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Για το ότι η Δόξα είχε τον ίδιο αριθμό ευκαιριών: «Δεν συμφωνώ με αυτό. Πόσες ευκαιρίες είχαν; Πόσες πραγματικές ευκαιρίες; Μία σπουδαία ευκαιρία είχαν. Ο αριθμός των τελικών προσπαθειών μπορεί να ήταν όπως είπατε, μια μεγάλη απόκρουση είχε ο Φαμπιάνο, εμείς είχαμε περισσότερες ποιοτικές ευκαιρίες. Αν πετυχαίναμε το 2-0 πιο νωρίς θα ήμασταν πιο άνετοι. Δεν θέλω να μειώσω τη Δόξα, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Με το 1-0 έπαιρνε οξυγόνο όσο έμενε. Πιστεύω θα κάνουν καλή χρόνια. Σήμερα κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον αγώνα που έρχεται με τη Γιουνάιτεντ: «Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, για μια σειρά από λόγους. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, σπουδαία εμπειρία για τους παίκτες. Θα τους καλωσορίσουμε, θέλουμε να ανταγωνιστούμε και να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ