aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛέγκια: Η Ομόνοια έχει έναν παίκτη που πρέπει να φοβάσαι»

Λέγκια: Η Ομόνοια έχει έναν παίκτη που πρέπει να φοβάσαι»

Τον σημαντικότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της ευρωπαϊκής πορείας της δίνει απόψε (21:00) η Ομόνοια. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στη Βαρσοβία τη Λέγκια για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και καλούνται να υψώσουν ανάστημα απέναντι στους πρωταθλητές Πολωνίας, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για επίτευξη του μεγάλου στόχου της συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Με «διπλό» στη Βαρσοβία η Ομόνοια θα βρίσκεται μία νίκη μακριά από εξασφάλιση συμμετοχής σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δύο από τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λέγκια Βαρσοβίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ετοίμασε ένα ρεπορτάζ που αφορά στον αποψινό αγώνα και μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στην πορεία των «πρασίνων» στα δύο ματς με Αραράτ-Αρμενία και Πάφος FC, στέκεται στην επιστροφή του Χένινγκ Μπεργκ ως αντιπάλου της Λέγκια και τονίζει πως στο ρόστερ της Ομόνοιας υπάρχει ένας παίκτης που προκαλεί φόβο!

Αναλυτικά η παρουσίαση της Ομόνοια

«Το Σάββατο η Ομόνοια άρχισε τη νέα σεζόν του κυπριακού πρωταθλήματος με ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Πάφο. Ενωρίτερα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του πήραν την πρόκριση από τον α προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη στην παράταση επί της Αραράτ στο Γερεβάν.  Στην αρχή της σεζόν οι αντίπαλοί μας δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη των αντιπάλων. Για αυτό είναι διάσημος ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στη Βαρσοβία σε λιγότερο από πέντε χρόνια. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, νικητής του Champions League του 1999, δίνει μεγάλη προσοχή στο αμυντικό παιχνίδι. Ως εκ τούτου, στην ομάδα του υπήρχε μια θέση για τον έμπειρο Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Ζενίτ. Στην Ομόνοια υπάρχει επίσης κάποιος που πρέπει να φοβάσαι. Ο μεσοεπιθετικός Ερίκ Μποτεάκ οδηγεί τις επιθετικές προσπάθειες των Κυπρίων, αλλά όπως έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να γίνει και εκτελεστής», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ