aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΛευκή ισοπαλία με ΑΕΚ, τι έκαναν οι υπόλοιποι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Λευκή ισοπαλία με ΑΕΚ, τι έκαναν οι υπόλοιποι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο. Η Ομόνοια U19 αναμετρήθηκε με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική ενώ οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν πρεμιέρα στα πρωταθλήματά τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Ομόνοια U19 απέναντι στην ΑΕΚ σε αγώνα που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι μετά από δύο αγώνες το «τριφύλλι» πήρε τον πρώτο της βαθμό και βλέπει τον επόμενο αγώνα για να πετύχει το πρώτο της τρίποντο.

Αρχή με ήττα έκανε η Ομόνοια U17 καθώς αν και βρέθηκε κοντά στη νίκη εν τέλει γνώρισε την ήττα με 4-2 από τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας. Η ομάδα των πρασίνων βρέθηκε να προηγείται με 1-2 χάρις τα γκολ των Σάββα και Σπυριδάκη, έκανε όμως λάθη τα οποία στοίχησαν με το ματς να τελειώνει 4-2.

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ομόνοια U16. Η ομάδα του «τριφυλλιού» κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με 1-2 εκτός έδρας. Το παιχνίδι ήταν γενικά μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα. Οι «πράσινοι» είχαν περισσότερες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και άνοιξαν το σκορ με τον Νεοφύτου, ενώ το νικητήριο δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Πίσσης με πέναλτι.

Πολύ καλή εμφάνιση την οποία εξαργύρωσε με νίκη πραγματοποίησε η Ομόνοιας U15 στο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και πήραν μια δίκαιη νίκη με 2-1. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-1 όμως πρώτα ο Τσιαπίνης στο 56’ και αργότερα ο Παντελή στο 85’ έδωσαν το τρίποντο.

Δεν άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ομόνοια U14. Η ομάδα των πρασίνων ηττήθηκε εντός έδρας με 3-6 από τον ΑΠΟΕΛ. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με το «τριφύλλι» να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ανάμεσα τους και μία άστοχη εκτέλεση πέναλτι. «Πλήρωσε» όμως ακριβά τα λάθη που έγιναν. Τα γκολ σημείωσαν οι Αγγελή, Παρασκευάς και Χριστοφή.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 0-0

U17: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2

U16: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 2-1

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 3-6

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ