aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΛάζος: «Θέλουμε επιτέλους να το σταματήσουμε…»

Λάζος: «Θέλουμε επιτέλους να το σταματήσουμε…»

Για τάσεις αυτοκαταστροφής μίλησε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, σχετικά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, που άφηνε σκιές ενόψει του επερχόμενου κυριακάτικου αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Ήρθε σε λανθασμένο χρονικό σημείο, σε μια περίοδο που η ομάδα είναι δυνατή, ανταγωνιστική και τη βλέπει ο κόσμος της και νοιώθει υπερηφάνεια. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε πολύ γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουμε».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Δυστυχώς έχουμε πολύ κακή παράδοση εντός και εκτός έδρας, κάτι που θέλουμε επιτέλους να σταματήσουμε. Χρειαζόμαστε άλλωστε μία νίκη απέναντι σε μεγάλη αντίπαλο, όπως η Ομόνοια. Τις προηγούμενες φορές απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα δεν εισπράξαμε ό,τι δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο και θέλουμε αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε. Μελετήσαμε πάρα πολύ την αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και αν πάρουμε το τρίποντο θα μας δώσει ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας».

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, δήλωσε πως μόνο ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ