aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Λάβαμε ένα σήμα από το μάνατζερ του Σέρινταν»

«Λάβαμε ένα σήμα από το μάνατζερ του Σέρινταν»

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Το «σίριαλ» Κίλιαν Σέρινταν και Γιαγκελόνια αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια, αφού η Πολωνική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να τα παρατήσει μέχρις ότου κάνει δικό της τον Ιρλανδό επιθετικό.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει μετά από δηλώσεις του προέδρου της Γιαγκελόνια, Τσεζάρι Κιουλέσα, ο οποίος μίλησε σε ΜΜΕ της Πολωνίας. «Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, πως ο Σέρινταν εξακολουθεί να θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Είμαστε κι εμείς πρόθυμοι να τον αποκτήσουμε. Έτσι, πιθανότατα θα κάτσουμε κάτω για να τα πούμε. Η υπόθεση είναι τόσο περίπλοκη που πρέπει να έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου για να συζητήσουμε από την αρχή», ανέφερε ο πρόεδρος του πολωνικού συλλόγου με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Όπως σημειώνουν οι Πολωνοί, ανάλογη περίπτωση με τον Ιρλανδό, ήταν και ο μέσος της Γιάμπλονετς, Μάρτιν Πόσπισιλ, με τον Κιουλέσα να έχει όμως αντίθετη άποψη: «Εδώ η περίπτωση είναι διαφορετική, γιατί η Γιάμπλονετς πρότεινε στον Μάρτιν επέκταση συμβολαίου. Παρακολουθούμε, όμως, κι αυτή την περίπτωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ