aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛάρκου: «Να ηρεμήσουμε με τους μικρούς να μην τους “κάψουμε”, είμαστε Κύπριοι…»

Λάρκου: «Να ηρεμήσουμε με τους μικρούς να μην τους “κάψουμε”, είμαστε Κύπριοι…»

Κάλεσμα στον κόσμο της Ομόνοιας να χαμηλώσει τους τόνους σχετικά με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών έκανε ο Νεόφυτος Λάρκου. Μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» o Aθλητικός Διευθυντής των πρασίνων σημείωσε πως πρέπει καθημερινά οι μικροί να αποδεικνύουν πράγματα.

Η σχετική τοποθέτηση: «Είναι φυσιολογικό να χαρεί ο κόσμος, να πανηγυρίσει. Να τους πω να είναι κοντά στην ομάδα; Αυτό το κάνουν, αλλά αυτό που θα πω είναι να είναι κοντά και στα δύσκολα. Πρέπει να ηρεμίσουμε λίγο με τους μικρούς για να μην τους κάψουμε. Είμαστε Κύπριοι και το έχουμε αυτό. Πρέπει καθημερινά οι μικροί να αποδεικνύουν. Ελπίζουμε να δώσουμε και άλλες χαρές στον κόσμο. Έχουμε τώρα ένα ζευγάρι αγώνων με τον Ολυμπιακό που είναι το φαβορί και θα παλέψουμε χωρίς άγχος. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίζουμε βήμα – βήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ