aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛάρκου: «Η χειρότερη μετεγγραφική που έζησα, δεν είναι δόγμα ο Ακιντόλα»

Λάρκου: «Η χειρότερη μετεγγραφική που έζησα, δεν είναι δόγμα ο Ακιντόλα»

Ως τη χειρότερη μετεγγραφική περίοδο που έζησε στο ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την καλοκαιρινή που πέρασε ο Νεόφυτος Λάρκου. Μιλώντας στην εκπομπή «Total Grenn» o Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας αναφέρθηκε και στις προσπάθειες απόκτησης του Νταβίντ Ακιντόλα σημειώνοντας πως ακόμα και αν υπήρχε χρόνος μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα και τα εξασφαλισμένα έσοδα δεν θα υπήρχε διαφορετική προσέγγιση.

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδος. Η χειρότερη αν και είναι ακραία λέξη που έζησα εγώ στο ποδόσφαιρο για τους γνωστούς λόγους. Είναι ο Covid-19, τα πρωταθλήματα που για άλλους συνεχίζονταν, το μεταγραφικό παράθυρο μας έκλεισε νωρίς. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσε στα πλαίσια που είχαμε».

Θα ήταν ιδανικό να ερχόταν ο Ακιντόλα; «Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη ο Ακιντόλα γιατί ξέραμε τι μπορεί να προσφέρει. Έχει κλείσει το κεφάλαιο Ακιντόλα, δεν είναι δόγμα ο Ακιντόλα. Τον Ιανουάριο θα δούμε τις ανάγκες. Πιστεύω πάντως πως η προσθήκη του Ασάντε θα είναι τέτοια που θα μας βοηθήσει πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ