aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛανγκ: «Πρέπει να ηρεμήσουμε, παλεύουμε για το πρωτάθλημα...»

Λανγκ: «Πρέπει να ηρεμήσουμε, παλεύουμε για το πρωτάθλημα…»

Ο Άνταμ Λανγκ, μίλησε στην κάμερα της Primetel μετά από τηυν ήττα στο παίχνιδι με τον Εθνικό Άχνας (1-2). Ο Ούγγρος στόπερ της Ομόνοιας τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ηρεμίσει.

Αναλυτικά:

«Πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί κι αυτό. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθηση μας. Ισοφαρίσαμε. Δεχθήκαμε γκολ από πέναλτι. Νοιώθω όμως ότι μερικές φορές είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία. Ήταν έκπληξη σίγουρα για όλους όμως τελείωσε. Πάτα μαθαίνουμε. Εβδομάδα με εβδομάδα».

«Πρέπει να ηρεμήσουμε. Προσπάθησε ο προπονητής να μας εξηγήσει ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάθε εβδομάδα υπάρχει η ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη. Θα τα αναλύσουμε και θα συνεχίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.

Για επόμενο παίχνιδι απέναντι στην ΑΕΛ είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν δεν είσαι καλός στη μέρα του αγώνα, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και μία μικρή ομάδα όπως τον Εθνικό μπορεί να σε κερδίσει. Πρέπει να βλέπεις πάντα το παρόν. Αν θες να κάνεις την αλλαγή, αυτό πρέπει να κάνεις. Παίξαμε άλλα δύο παιχνίδια σαν αυτά και το σημερινό είναι το τελευταίο μας μάθημα. Έχουμε στόχους και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ