aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛανγκ: «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ»

Λανγκ: «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ»

Πρώτα βλέπουν το ματς με την Καραμπάχ και… όταν έρθει η ώρα αυτό με τον ΑΠΟΕΛ, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Άνταμ Λανγκ μετά τη νίκη (3-0) επί του Άρη.

Όσα δήλωσε ο Άνταμ Λανγκ:

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να βλέπεις το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε πρώτα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Καραμπάχ και όταν έρθει η ώρα θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι πάντα γεμάτο συναισθήματα και ενθουσιασμό και όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας: «Σκόραρα μετά από τρία χρόνια, το ένιωθα ότι θα σκόραρα, σίγουρα θα το χαρακτήριζα σημαντικό γιατί σκόραρα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου και είναι πολύ διαφορετικό να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 2-0 παρά με 1-0 στα αποδυτήρια».

Για το ότι η Ομόνοια δεν δέχθηκε γκολ: «Σίγουρα είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι ατομική προσπάθεια, μας βοήθησαν όλοι και οι ακραίοι μας επιθετικοί. Ο Άρης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και μας ζόρισε κάπως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ