aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛανγκ: «Νιώθω πως κάτι μου λείπει...»

Λανγκ: «Νιώθω πως κάτι μου λείπει…»

Περήφανος που ήταν μέρος της Εθνικής Ουγγαρίας στο Euro δήλωσε ο Άνταμ Λανγκ στην ιστοσελίδα της χώρας του blikk.hu, ενώ τόνισε πως νιώθει πως κάτι του… λείπει, αφού δεν πήρε κάποια ευκαιρία.

Μιλώντας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξήγησε πως παρά το ότι δεν είχε παρά μόνο πέντε μέρες ξεκούρασης, ανυπομονεί για τα ματς αυτά.

Όσα δήλωσε ο Άνταμ Λανγκ:

Αρχικά είπε: «Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της μάχης. Ήταν μια καλή εμπειρία, η ομάδα έπαιξε πολύ ψηλού επιπέδου παιχνίδια, και μας είδε όλος ο κόσμος. Φυσικά νιώθω πως κάτι μου λείπει, γιατί δεν πήρα κάποια ευκαιρία. Βάσει της εικόνας του αγώνα η ομάδα έπρεπε να προκριθεί, ακόμα και αν πήραμε δύο βαθμούς, είχαμε ισοπαλία με τους νικητές των προηγούμενων δύο Μουντιάλ, των Γάλλων και των Γερμανών».

Ποια ήταν η στιγμή που θυμάται περισσότερο από την διοργάνωση; «Δεν θα ξεχάσω το γκολ του Αττίλα Φιόλα κόντρα στους Γάλλους. Καταφέραμε να τελειώσουμε μια ωραία επίθεση με γκολ κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου και η αντίδραση των οπαδών μας ήταν απίστευτη. Το “Πούσκας Αρένα” παραλίγο να εκραγεί».

Η Ομόνοια θα παίξει είτε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είτε με την Βαλούρ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο βδομάδες. Έχεις χρόνο να ξεκουραστείς μετά το Euro; «Είχα πέντε μέρες ξεκούρασης, όπου μαζί με τη γυναίκα και τα δύο μικρά μου αγόρια θα περάσουμε στο Veszprém (σ.σ στην Ουγγαρία) και την Τρίτη πήγα στο προπονητικό καμπ στην Πολωνία. Δεν είχα πολύ καιρό να ξεκουραστώ όμως ανυπομονώ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ