aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛανγκ: «Αρκετά υψηλό το επίπεδο στην Κύπρο, δύσκολο να παίξεις στο Γιουρόπα Λιγκ»

Λανγκ: «Αρκετά υψηλό το επίπεδο στην Κύπρο, δύσκολο να παίξεις στο Γιουρόπα Λιγκ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το επίπεδο στο Κυπριακό πρωτάθλημα ο Άνταμ Λανγκ, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην χώρα του, ενώ συμπλήρωσε πως ο λόγος που τόσο ο ίδιος όσο και η Ομόνοια αποδίδει καλό ποδόσφαιρο είναι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από προπονητή και δοίκηση. Ολοκλήρωσε μιλώντας για την εμπειρία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσα είπε ο Άνταμ Λανγκ:

Για την αγωνιστική του παρουσία: «Ο λόγος που αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και εγώ προσωπικά, οφείλεται στην εμπιστοσύνη του προπονητή και της διοίκησης».

Για το επίπεδο στην Κύπρο: «Είναι αρκετά υψηλό, υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Αυτό μας κάνει καλό, γιατί πρέπει να είσαι σε θέση να παίζεις υπό συνεχή πίεση, και αυτό μπορεί να σε προετοιμάσει για διεθνείς αγώνες».

Για την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Ομόνοια: «Ήταν μια πρώτη εμπειρία για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, πήραμε μια ρεαλιστική εικόνα για το πού ήμασταν. Σε πολύ σοβαρό επίπεδο όπου παίξαμε καλά, απέναντι σε αντιπάλους καλά τεχνικά, και σωματικά και στρατηγικά, εναντίον των οποίων είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ