aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛαΐφης για Λοΐζου: «Έχει τα φόντα να παίξει στα κορυφαία πρωταθλήματα»

Λαΐφης για Λοΐζου: «Έχει τα φόντα να παίξει στα κορυφαία πρωταθλήματα»

Πεπεισμένος ότι ο Λοΐζος Λοΐζου έχει τα φόντα να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» υπογράμμισε ότι είχε άψογη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αρτυματά στην άμυνα της εθνικής.

Αναλυτικά οι σχετικές αναφορές

Θέλουμε το σχόλιο σου για δύο νεαρά παιδιά, τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου που παίξατε μαζί στην άμυνα και τον Λοΐζου: «Με τον Κωνσταντίνο τα βρήκαμε από την πρώτη στιγμή. Μιλήσαμε από πριν για το πώς θα συνεννοούμασταν στο παιχνίδι και τα πήγε πάρα πολύ καλά, περίφημα και είναι σημαντικό είναι ότι παίζει παιχνίδια στον Ολυμπιακό. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να συνεχίσουμε μαζί στην εθνική. Για τον Λοΐζου, πραγματικά υπάρχει πολλή ταλέντο. Τι να πεις γι’ αυτόν τον μικρό, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Τον βλέπω ότι είναι προσγειωμένος και είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να τον δούμε σε κορυφαία πρωταθλήματα γιατί έχει τα φόντα να πάει πολύ ψηλά».

Το μέλλον το δικό σου που είναι; «Τι να σας πω, δεν ξέρω. Να τελειώσει η χρονιά με το καλό και βλέπουμε».

Διαβάστε επίσης: Λαΐφης: «Βρήκε το κουμπί μας. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλός ο Βάλεμ αλλά…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ