aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛ.Κυριάκου: «Δεν είναι όλα ρόδινα στην Ομόνοια» (τι είπε για την εταιρεία)

Λ.Κυριάκου: «Δεν είναι όλα ρόδινα στην Ομόνοια» (τι είπε για την εταιρεία)

Απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, και η οποία κρίνεται ως ιδιαίτερα πετυχημένη, έκανε η διοίκηση του σωματείου της Ομόνοιας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλήρως ανακαινισμένο οίκημα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν…

O πρόεδρος, Λώρης Κυριάκου, τόνισε: «Να ευχαριστήσω τους αρχηγούς των τμημάτων που βοήθησαν τα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους φέτος. Δεν είναι όλα ρόδινα στο σωματείο της Ομόνοιας. Όταν αναλάβουμε έπρεπε να πληρώσουμε τους τόκους για το ομόλογο. Τα οικονομικά δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Απευθυνθήκαμε στους κατόχους των ομολόγων για να χαρίσουν τα ομόλογά τους, πολλοί από τους οποίους τους χάρισαν, ενώ υπήρχαν και αυτοί που τα ήθελαν και τους τα πληρώσαμε. Τον Μάρτιο ειδοποιηθήκαμε ότι έπρεπε να εγκαταλείψουμε το χώρου του οικήματος. Να ευχαριστήσω τον κ.Τσελεπή που βοήθησε να γίνει ο χώρος αυτό που είναι τώρα. Οι διοίκηση θέλει να είναι το κέντρο αναφοράς του Ομονοιάτη. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με άτομο για την διαχείριση του χώρου, ενώ εδώ θα λειτουργήσει και ο χώρος της μπουτίκ. Η Ομόνοια είναι ένα και το αυτό και λειτουργούμε σε συνεννόηση. Η Ομόνοια στηρίζεται στον κόσμο της από την ημέρα ίδρυσης της και γι’ αυτό θα κυκλοφορήσουν λαχνοί».

Τμήμα καλαθόσφαιρας: «Φέτος πετύχαμε ένα μικρό θαύμα. Ανεβήκαμε με δικό μας αίτημα στην Α’ κατηγορία, με το μικρότερο μπάτζετ και τους νεαρότερους καλαθοσφαιριστές. Καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Κερδίσαμε την ΕΘΑ, την ΑΕΛ και τον Κεραυνό για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Επίσης προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, αποκλείοντας τον ΑΠΟΕΛ».

Τμήμα ποδηλασίας: «Αρχίσαμε το 1997 με έναν ποδηλάτη για να φτάσουμε σήμερα τους 29 ποδηλάτες. Πετύχαμε τους δυο στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε ποδηλάτες που θα τους μεταφέρουμε σε επαγγελματική ομάδα του εξωτερικού και ακαδημίες. Παρόλο που δεχτήκαμε πόλεμο από την ομοσπονδία, καταφέραμε να βγούμε νικητές. Έχουμε ακόμη 2 πρωταθλήματα για να ολοκληρώσουμε για φέτος. Έχουμε αρκετούς Τουρκοκύπριους στην ομάδα. Είμαστε ένα τμήμα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα εκτός από αθλητικό».

Φώτος Ιωάννου για το τμήμα πετόσφαιρας: «Το τμήμα πετόσφαιρας κατέκτησε όλους τους τίτλους. Είχε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη και η σεζόν ήταν εξαιρετική. Για πρώτη φορά λειτούργησε το γυναικείο τμήμα που τερμάτισε στην 3η θέση στην Β’ κατηγορία. Επίσης είχαμε και συμμετοχές στις κατηγορίες των ακαδημιών».

Τμήμα φούτσαλ: «Είναι σημαντικό που οι τίτλοι ήρθαν απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο, τον ΑΠΟΕΛ».

Στη συνέχει ο πρόεδρος του σωματείου κλήθηκε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις:

Για τη σχέση σωματείου – εταιρείας: «Είναι εξαιρετική η σχέση μεταξύ του σωματείου και της εταιρείας. Δεν υπήρξε η οποιαδήποτε προστριβή μεταξύ εμάς και τους κ.Παπασταύρου.

Για την μπουτίκ: «Γίνεται καταμέτρηση του στοκ. Θα περάσει στον κ.Παπασταύρου βάσει της συμφωνίας. Θα αρχίσει η πώληση των προϊόντων όταν θα είναι έτοιμος ο χώρος εδώ στο οίκημα».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην μείωση του κόσμου. Μας ανησυχεί. Έχουν μειωθεί οι πράξεις βίας, αλλά δεν θέλουμε τα γήπεδά μας να είναι εκκλησίες. Έχουμε δώσει τις θέσεις μας και ευελπιστούμε ο κόσμος να επιστρέψει».

Για τα μπάτζετ του κάθε τμήματος ενόψει της νέας σεζόν: «Ακόμη δεν έχουμε πάρει την τελική μας απόφαση. Θα κινηθούμε ανάλογα με τα έσοδα που έχει το κάθε τμήμα. Το κάθε τμήμα θα είναι αυτόνομο».

Για το οίκημα: ««Τον Μάρτιο ειδοποιηθήκαμε ότι έπρεπε να εγκαταλείψουμε το χώρου του οικήματος. Να ευχαριστήσω στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Τσελεπή που βοήθησε να γίνει ο χώρος αυτό που είναι τώρα. Οι διοίκηση θέλει το Σωματείο να είναι κέντρο αναφοράς του Ομονοιάτη. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με άτομο για την διαχείρηση του χώρου, ενώ εδώ θα λειτουργήσει, η Μπουτίκ και ο χώρος για έκδοση των εισιτήριων. Σε μερικές μέρες θα λειτουργήσει το οίκημα. Είμαστε ένα λαϊκό σωματείο και βάσει αυτού θέλουμε να δουλέψουμε. Θέλουμε το πρωί να είναι καφενείο, το μεσημέρι μαγειρίο και την νύχτα ταβερνάκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ