aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚύριοι, να τους χαίρεστε (όλους)...

Κύριοι, να τους χαίρεστε (όλους)…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πριν από δύο εβδομάδες η Ομόνοια ηττήθηκε γιατί ο βοηθός δεν είδε ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ πριν στείλει την μπάλα στα δίκτυα, ενώ αντίπαλος έφτυσε από το μισό μέτρο προς το μέρος του Κωνσταντινίδη.

Την περασμένη αγωνιστική ο βοηθός (δεν) είδε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη εντός περιοχής και άφησε κάτω τη σημαία του σε ένα από τα γκολ που δέχθηκαν οι πράσινοι και ενώ ο αντίπαλος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτή την εβδομάδα ο διαιτητής από τα τρία (!) μέτρα δεν είδε το απλωμένο χέρι και την αγκωνιά (κόκκινη κάρτα για την ενέργεια) του Μπενγκά στον Χριστοδούλου που έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να ισοφαρίσει. Σε τρία παιχνίδια η Ομόνοια τιμωρήθηκε σκληρά από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ διαιτητικά λάθη, χωρίς να είναι αυτά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που πήρε μόνο έναν βαθμό από τους διαθέσιμους εννέα.

«Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία; Δεν έχει κανείς δικαίωμα να μας συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Μέχρι που θα πάμε; Με την ΑΕΛ ένα γκολ οφσάιντ, με τον ΑΠΟΕΛ τι να σχολιάσουμε και σήμερα πάλι από ένα φάουλ που δεν δόθηκε και ήρθε το γκολ. Τι θέλουν να μην αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα;», οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα…


faul ermi από thialouka

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ